Nyheter 2017-07-08 Inför Team TG Inför Team TG
2017-07-08   Skrivet av:

Bengt Ottosson, tränare i IK Brage, åker idag (lördag) upp till Umeå för att möta Team TG på Umeå Energi Arena SOL under söndagen.

 

För att komma så väl förberedda som möjligt, reser laget redan under lördagen till Umeå.

-Vi tränade idag (lördag) kl 10, och kommer sedan att sätta oss på bussen, och sova över i Umeå, säger Ottosson.

 

Den framgångsrike tränaren som tillsammans med Johan Persson , säger att man vill försöka att ändra på så lite som möjligt inför matcherna.

-Vi har försökt att jobba på samma sätt hela tiden. Hittills har vi lyckats ladda om inför varje match. Sedan måste man påminna varandra tillsammans, både spelare och tränare, om vad det är som gäller.

 

Även om Brage nästan har gått ”all in” vad gäller poängskörden, så finns det alltid saker man kan arbeta med för att bli ännu bättre, säger Bengt.

-Självklart att man kan bli bättre. Sista veckan har vi jobbat med olika saker. Sist mot Akropolis var det tydligt att passningsspelet inte var på topp. Innan har det varit defensiven, så vi försöker bli bättre hela tiden.

 

Team TG är ett lag som likt Akropolis senast, vill vara konstruktiva och att ha ett stort spelövertag.

 

Hur hoppas du spelet kommer att bli mot Team TG?

-De är väldigt bollskickliga. De brukar bedriva ett eget spel, och är trygga med bollen. Men vi är också trygga att låta motståndarna ha bollen och försvara oss.  Det kommer att bli en kamp om vilket lag som kan bedriva sitt egna spel mest. Vi är väl förberedda på hur matchbilden kommer att se ut.

 

Både Linus Zetterström och Stefan Lindmark, byttes senast in mot Akropolis. Efter matchen hyllade Bragebossen båda för sitt energifyllda spel. Men Bengt Ottosson vill inte säga om de kommer att spela från start på söndag.

-Vi har ännu inte tagit ut någon startelva än, det beslutet tas senare idag (lördag).

 

/Per Lindgren


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB NRC Group
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2018 IK Brage.