Nyheter 2013-06-26 Inför Varberg-IKB Inför Varberg-IKB
2013-06-26   Skrivet av:

På torsdag är det dags för match igen och vi kommer att ta oss an Varberg på bortaplan.

 

Varbergs BoIS FC var nykomling förra året och tippade, som brukligt, att åka ur Superettan direkt. Nu överraskade västkustlaget de flesta och slutade på 11:e plats i tabellen. I dagläget återfinns laget på en kvalplats, trots att målfarliga Gabriel Altemark Vanneryr toppar skytteligan med sina nio fullträffar.

 

Senast lagen möttes på Påskbergsvallen slutade matchen 2-2 efter att Brage lyckats med bedriften att hämta in ett 2-0-underläge med en man mindre på plan. Starkt. Med senaste matchen i minnet hoppas vi på ännu en stark insats.

 

Tränare Zvezdan Milosevic var mycket positiv till lagets insats hemma mot Gif Sundsvall och svarar så här i en kort intervju.

Hur känns det i truppen efter förra matchen?
– Det är väl fel att säga att det känns odelat positivt efter en förlust men jag är otroligt nöjd med spelarnas inställning, attityd och prestation. Vi gjorde en bra match men tyvärr fick vi inte resultatet med oss. Vi har en mycket positiv känsla som vi tar med oss till nästa match.
Ni spelade en ovanligt offensiv fotboll med Brageögon sett. Kommer ni att fortsätta med det?

– Absolut, det kommer att bli ännu mer offensivt när självförtroendet hos spelarna ökar. Vi ska försöka att alltid göra ett mål mer än motståndarna. Visst ska vi ha ett starkt försvar men för mig är anfall bästa försvar.
Tyler är avstängd, kommer du ändå att spela med en trebackslinje?
– Det är jag ännu inte säker på. För att spela med tre mittbackar krävs vissa egenskaper och det tappar vi nu när Tyler inte är med. Kan hända hittar jag på något annat, kanske blir det en 4-3-3-uppställning. Vi kommer att spela på ett sätt så att det känns bekvämt för alla.

 

Till torsdagens match är Adam Gradén tillbaka efter sin avstängning. Vare sig Andi Toompuu eller Andreas Ljunggren-Eriksson är redo att spela match än.


Lämna kommentarer

Information

Avspark:
Torsdag 27/6 19.00

 

Arena:
Påskbergsvallen – karta

 

Avstängda Brage:
Tyler Ruthven

 

Domare:
Dragan Banjac

 

Följ matchen:

WebTV
Webradio
Livescore

 

Motståndarnas sajt:
www.boisfc.nusociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.