Nyheter Information och nya direktiv kring Covid-19 2020-03-28 Information och nya direktiv kring Covid-19
2020-03-28   Skrivet av:

Information gällande träning och match på Domnarvsvallen och Sportfältet för IK Brages verksamhet.

På grund av myndigheternas senaste rekommendationer gäller från fredag 27 mars, och framåt (tills annat meddelas) följande förhållningssätt i föreningen:

 

Träningar och matcher av olika slag hålls med ”stängd arena” på grund av det nyligen uppkomna förbudet mot sammankomster på fler än 50 personer. Klubben tillsammans med våra ledare ansvarar för att detta upprätthålls vid varje unikt tillfälle.

 

SvFF har uppdaterat sina riktlinjer och följer nu polisens tolkning att idrottare, tränare och funktionärer inte är deltagare och därmed inte räknas in. Fortsättningsvis rekommenderar man att inte släppa in publik på matcherna, utan endast nödvändiga funktionärer för genomföra matcherna ska vara där och den gruppen totalt får inte överstiga 50 personer. En fotbollsplan utomhus är ej heller ett slutet rum.

 

Alla spelare och ledare byter om hemma och duschar hemma i största möjliga utsträckning. Undantag kan förekomma i samband med match och för personer som har lång resväg.

 

Vi vädjar och uppmanar alla som vill följa vår verksamhet att respektera detta och istället stödja vår förening på annat sätt.
Vår förening önskar att fortsätta med meningsfull fritid för våra ungdomar . Det känns viktigt både för dem och oss .

Vi har 12 åldersgrupper med ca 350 ungdomar, som gärna vill göra det de älskar mest, spela fotboll!

Vi behöver ditt stöd på olika sätt i dessa svåra historiska tider som prövar vår samhällsstruktur i grunderna. Vi är övertygade och jobbar hårt varje dag för att vi tillsammans ska ta oss ur denna samhällskris på bästa möjliga sätt och kunna fortsätta med vår fantastiska verksamhet.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.