Nyheter 2022-01-10 Jocke Persson tillbaka i Brage Jocke Persson tillbaka i Brage
2022-01-10   Skrivet av:

Veckan börjar på allra bästa sätt då vi idag kan meddela att Jocke Persson är tillbaka i grönvitt. Persson lånas in från IK Sirius över säsongen 2022.

Jocke, som lånades från Sirius i somras och tillbringade höstsäsongen i Brage, får nu en hel säsong i Borlänge med start idag (måndag).

 

-Det känns jättebra. Jag trivdes så bra här i Borlänge senast och jag ser fram emot året som kommer, säger han och fortsätter.

 

-Jag ville tillbaka hit, för att jag som sagt trivdes så bra både på plan och utanför plan, och jag känner att det finns mer att ge för klubben.

 

19-åringen, som stod för tre mål och två assist på sju starter under hösten, ser fram emot en ny säsong, och han menar att har mer att bjuda Bragepubliken på.

 

-Jag tyckte att det gick fram och tillbaka under 2021. Jag hade lite skador och sjukdomar som ställde till det för mig, som gjorde att jag hamnade i lite dålig rytm, innan det nästan var slut på säsongen då jag kom igång. Så jag hoppas att jag slipper allt sådant, så jag kan få köra till 100% året ut, förklarar han.

 

-Jag vill spela alla matcher och hjälpa laget i varje match på olika sätt, men såklart bidra med mål och assist. Och jag vill att vi ska komma så högt upp som möjligt i tabellen, för i Superettan kan allting hända, avslutar han med ett leende.

 

Ola Lundin om att Jocke kommer tillbringa 2022 i Brage:

 

-Jocke var ju med oss från sommaren förra säsongen och vi har verkligen trivts tillsammans hela vägen. Efter en bra dialog med Sirius så är vi överens om att Jocke är en Bragespelare även 2022, där vi tycker att hans utveckling mot slutet av 2021 var riktigt bra och att förutsättningarna blir än bättre nu när han är med från start.

 

-Jockes egenskaper passar perfekt in i det sättet vi vill spela vår fotboll och vi är glada över att ha honom tillbaka.

 

Välkommen tillbaka Jocke, tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.