Nyheter 2017-09-01 Johan Hällmans minnesfond Johan Hällmans minnesfond
2017-09-01   Skrivet av:

Under våren bestämde sig IK Brages akademi för att ansöka om pengar från Johan Hällmans Minnesfond. Under sommaren skickades ansökan in och för några veckor sedan fick vi beskedet att vi beviljades den ansökta summan på 20 000 kronor. Initiativet till fonden togs av Johan själv några månader innan han förlorade kampen mot cancern för lite drygt två år sedan. IK Brage förlorade då och där inte bara en av sina tuffaste och bästa spelare genom tiderna utan också en av klubbens starkast lysande stjärnor som valde att efter sin aktiva karriär lägga ner sin själ i IK Brage med stort fokus på ungdomsverksamheten under sina sista år i klubben och livet.

 

Vi kan inte nog tacka fondens förvaltare och Johan för det generösa bidraget på 20 000 kronor som går oavkortat till att köpa in högkvalitativa bollar till ungdomsakademin i syfte att kunna fortsätta ge spelarna och våra tränare de bästa förutsättningarna i Dalarna.

 

Bild: Susanne Löfås-Hällman och Erik Hällman tillsammans med Brages akademichef Andreas Wallin under hemmamatchen mot VSK på Domnarvsvallen.

 

Läs med om Johan Hällmans minnesfond på: http://johanhällmansminnesfond.se/

 

Tillsammans är vi IK Brage

 

Hälsningar

//Andreas Wallin, akademichef IK Brage


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.