Nyheter 2017-11-22 Johan Persson tackar för sig Johan Persson tackar för sig
2017-11-22   Skrivet av:

Johan Persson lämnar uppdraget som tränare i IK Brage.

 

Johan Persson har en lång historia i Brage där han representerat klubben i 14 säsonger som spelare och sedan i juni 2015 som tränare för A-laget.

 

Efter att Johan klev på uppdraget som tränare tillsammans med Bengt Ottosson i juni 2015 så har Johan arbetat dag och natt med ett enda mål, att bidra med allt han förmått för att ta IK Brage tillbaka till Superettan. När klubben nu har nått målet så känner sig Johan klar som tränare, i alla fall för den här gången, och väljer att prioritera den civila karriären och sin familj.

 

Johan försvinner förhoppningsvis aldrig helt från IK Brage och kommer framledes och i den mån klubben önskar vara behjälplig gällande frågor som rör sporten eller föreningen. Han har också barn som spelar i klubbens ungdomslag och får nu möjlighet att följa dem oftare på fotbollsplaner runt om i Dalarna.

 

IK Brage kan inte nog tacka Johan för hans insatser och engagemang under den här tiden, och vi såväl hoppas som tror att vi får anledning att välkomna Johan tillbaka till någon roll i klubben i framtiden.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.