Nyheter Johan Persson: "Vi måste ta upp kampen" 2015-09-19 Johan Persson: "Vi måste ta upp kampen"
2015-09-19   Skrivet av:

IK Brages assisterande tränare Johan Persson ser fram emot matchen mot tabelljumbon Huddinge IF och tror på ett tufft motstånd.

-De kommer antagligen ut som ett desperat lag och kommer kämpa och slåss för varje millimeter för de är i stort behov av poäng. Vi måste förbereda oss på det kommer bli mycket kamp, säger Johan om den förväntade matchbilden.

 

Brage har för första gången möjligheten vinna tre matcher på raken. Segrar mot Vasalunds IF och Västerås SK har gjort man skaffat sig ett andrum till det nedre strecket.

-Men vi vet att vi hela tiden måste lägga ner arbetet till varje match. Vi får koppla bort tabellen och allt annat och ta det efteråt. Nu är det fullt fokus på matchen mot Huddinge som gäller.

 

Hur är känslan inför matchen på söndag?

-Den är god. Vi har två raka segrar. Även om vi inte spelat som bäst, har det inneburit segrar och det är nog så viktigt. Det är ju lättare att spela matcher om man har bra självförtroende.

 

Senaste mot VSK var Brage stundtals tillbakapressade i andra halvleken men tack vare att bra försvarsarbete och Amor Layounis fullträff i slutet av matchen blev det tre poäng.

-Det jag är mest nöjd med från matchen är att vi vann. Vi hade ett väl fungerande försvarsspel i boxen. Vi var stabila bakåt och det var en styrka att få hålla nollan.

 

Brage har fortfarande på skadelistan Gustav Nordkvist och Patrik S:t Cyr. Dessutom är inte Gustav Källberg ännu frisk. Det är också ett frågetecken för målvakten Ludvig Larsson som insjuknade i fredags.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.