Nyheter Kapten Sellin gör sin sista säsong 2021-11-12 Kapten Sellin gör sin sista säsong
2021-11-12   Skrivet av:

En fin saga närmar sig sitt slut. Robbin Sellin har bestämt sig för att lägga skorna på hyllan och avsluta sin karriär som elitfotbollsspelare efter säsongen.

Robbin, som med åren blivit en äkta Brage:it, flyttade till IK Brage och Borlänge som blivande 19-åring 2009 från Djurgården. Han blev snabbt en publikfavorit, där han bland annat var med och spelade upp klubben tillbaka till Superettan redan första säsongen.

 

Robbin lämnade sedan grönvitt för allsvenska GIF Sundsvall sommaren 2012, där han tillbringade 4,5 år innan flyttlasset gick till Åland och IFK Mariehamn. Inför 2018 flyttade Sellin ”hem” igen och har sedan dess varit vår kapten. Nu är det alltså dags för kapten Sellin att fullborda en fin karriär, där han siktar på att avsluta på bästa sätt:

 

-Jag vill först och främst tacka alla människor runt omkring IK Brage. När jag som hypertaggad 19-åring anslöt till klubben 2009 kunde jag aldrig i min vildaste fantasi tro att jag skulle få vara med att träffa så många underbara människor och uppleva så många fina minnen tillsammans med er. Det är med blandade känslor som jag meddelar att 2021 blir min sista säsong som elitspelare. Det är fortfarande mycket fotboll kvar på säsongen och jag ska göra allt för att klubben i mitt hjärta ska spela elitfotboll 2022. Det finns inget annat i mina tankar just nu, säger Robbin efter sitt beslut.

 

Vi kommer att innan matchen mot IFK Värnamo, lördagen den 20 november med start kl.13:00, hylla vår kapten. Se till att vara på plats för att ge er kärlek till Robbin och bära fram vårt lag till tre poäng. Köp din biljett redan nu via webben: https://ikbrage.ebiljett.nu/

 

En längre intervju med Robbin kommer under nästa vecka.

 

Tack för allt Robbin, för alltid i våra hjärtan – Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.