Nyheter Kraftplan ny partner till IK Brage 2020-04-08 Kraftplan ny partner till IK Brage
2020-04-08   Skrivet av:

Kraftplan HR Business har fokus på HR- och personalområdet, där de är experter på att hjälpa och stötta både stora och små företag i de olika HR-processerna.

– I ett inledande skede erbjuder vi företag en gratis analys kring de olika HR-frågorna och hur de arbetar med dessa, för att sedan tillsammans inleda ett samarbete och hitta en väg framåt för att utveckla företaget, säger Johan Nestor, VD för Kraftplan HR Business Partner.

– Vi har i dagsläget 10-12 konsulter med utgångspunkt i Borlänge, samt två konsulter i ett Mälardalenbolag i Västerås. Och det vi vill göra är egentligen att hjälpa andra att lyckas, förklarar Johan Nestor.

 

Varför väljer då Kraftplan att gå in som samarbetspartner till IK Brage?

– Förra säsongen var det snubblande nära att Brage nådde hela vägen till Allsvenskan. I samband med det märker man också att det blivit ett mycket större intresse kring klubben. Jag är själv sportintresserad, men om man ser det i en förlängning så hoppas och tror jag att det är fler än vi som redan är eller har tänkt att inleda samarbete med IK Brage. Då kan vi som företagare dra nytta av varandra och lära känna varandra på ett annat sätt bredvid yrkeslivet, men även förenas när det inte är match på Vallen, och därmed hjälpa varandra, menar Nestor.

– Jag tror mycket på nätverkande och ett samarbete med IK Brage kan vara en ingång in till att skaffa fler relationer med andra företag.

 

Johan Nestor, som ursprungligen är från Östergötland, har faktiskt sitt första riktiga Brageminne från ”Köppäbävisan”.

– Jag får ju egentligen erkänna att jag hade ett annat favoritlag när jag växte upp. Men sången ”fån’t ja en körv” är väl egentligen det som är mitt första minne kring Brage, då jag fick förklarat för mig att ”Vallen” var Brage och Borlänge.

– Jag tycker det är fantastiskt med bruksorterna, om man jämför med Åtvidaberg som mitt hjärta klappade för lite extra under uppväxten, just vad det betyder för bygden och samhället. Det bygger en identitet och samanhållning i ett samhälle generellt sett vilket jag tycker är väldigt fascinerande, säger en passionerad Johan Nestor.

 

Vi är väldigt glada och stolta över att vi nu knutit till oss en ny samarbetspartner till vårt nätverk och hälsar Kraftplan varmt välkomna in i Bragefamiljen. Vi ser stora möjligheter för både dem och oss att dra nytta av varandra och tillsammans ta steg i vår utveckling framåt.

 

Besök Kraftplans hemsida och läs mer om dem här

 

Tillsammans är vi IK Brage


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.