Nyheter Mikael Eklund tillbaka i IK Brage 2017-12-22 Mikael Eklund tillbaka i IK Brage
2017-12-22   Skrivet av:

När julhelgen står för dörren är vi väldigt glada att i lucka nummer 22 kunna presentera att forne Bragespelaren Mikael Eklund är tillbaka i IK Brage, nu som ny huvudtränare för vårt U17-lag.

Eklund är ett välkänt ansikte för många grönvita supportrar, då han kom till IK Brage som junior och sedermera gjorde sammanlagt 87 matcher över fyra säsonger för Brages A-lag (2000-2002 och 2011). Mikael har en gedigen karriär som elitspelare bakom sig, där han har SM-guld med Kalmar FF säsongen 2008 som främsta merit. Mikael, som efter sin elitkarriär som spelare, numera är en välutbildad fotbollstränare där han under 2017 varit huvudtränare för Säters IF Herrar i division tre.

 

Fantastiskt kul att du är tillbaka i IK Brage Mikael!

– Tack! Det känns kul att vara tillbaka. Jag har inte verkat i en elitförening sedan jag spelade på Island, så det blir inspirerande med allt vad det innebär och kravbild.

 

 

Vad känner du att du kommer kunna bidra med i dagens IK Brage?

– Det återstår att se. Men jag hoppas kunna bidra med kompetens och engagemang gentemot ungdomarna så de kan utvecklas och ta nästa steg i sina karriärer.

 

 

Vi hälsar Mikael varmt välkommen tillbaka till Brages organisation!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.