Nyheter 2013-05-08 Mindre än 48 timmar kvar….. Mindre än 48 timmar kvar…..
2013-05-08   Skrivet av:

Bjud med en vän på vallen! Hjälp oss att göra varje hemmamatch en upplevelse och en riktig folkfest! Påminn arbetskamrater, nära och kära, grannar, grannens katt, mormors vandrade pinne m.fl om att alla ska till vallen! För att undvika köer väljer du att köpa din biljett i förköp. Besök ikbrage.se för mer information.

 

Nu är det mindre än 48 timmar kvar till IK Brage möter Hammarby IF. Vi närmar oss 3000 sålda biljetter, du har väl bokat din?! Hjälp oss att skapa den fantastiska stämning som ett fullsatt Vallen ger! Bjud med dig alla du känner på matchen och hjälp oss sprida intresset!

 

Du kan också hjälpa oss med affischering genom att ladda hem matchaffischen. Sätt upp den på jobbet, skolan, fikarummet eller på platser som du tycker. Ladda hem: ikb_poster_hammarby_A3

 

Nu ska det höras att det är match på vallen!

BragePuben
I nya Brage-Puben kan hög stämning utlovas. Vi öppnar redan kl.15.00, nedan är några hålltider:
» kl.16.00 Livemusik med Jerker Pellas
» kl.16.15 Intervju med Göran Arnberg
» kl.16.30 Intervju med Conny Karlsson & Greg Berhalter
» kl.17.00 Matchstart
» kl.19.00 Bragepuben håller öppet en timme efter match

 

Köp din biljett innan du kommer till vallen
Genom att ha biljetten klar redan innan matchdagen och ankomsten till arenan undviker du stress och långa köer. Dessutom är det alltid billigare att köpa biljett i förköp!

 

Så här köper du biljetter
Webben
Din biljett köper du enklast via webben på ikbrage.ebiljett.nu. Vi rekommenderar alla att köpa biljetter innan matchdagen. Notera att du själv väljer om du vill skriva ut biljetten eller att få den i din smartphone. Läs biljettvillkoren för gällande regler kring biljett.

 

Biljettkassa matchdag
På matchdag öppnar stora biljettkassan två timmar innan matchstart. För dig som planerar att köpa din biljett här, kom i tid för att undvika köer! OBS! Det kan vara slutsålt som om du vill vara säker på biljett så hänvisar vi till förköp via hemsidan. Notera att biljett som köps i biljettkassan på matchdag också är 10 kronor dyrare.

 

Frågor?
Har du några frågor är du givetvis välkommen att kontakta oss på 0243-84100 eller kansli@ikbrage.se

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.