Nyheter 2015-10-23 Mirhad hoppas på vinst Mirhad hoppas på vinst
2015-10-23   Skrivet av:

Han gjorde säsongen 2011 sin första sejour med Carlstad U. Sedan följde ett par år där det av olika orsaker inte blev så många matcher. I år är dock målvakten Mirhad Abdijanovic given i Carlstad Uniteds startelva.

-Det känns som jag är i bra form, och det har funkat bra på slutet säger Mirhad.

Ett tiotal matcher har det blivit i år, även om han hade hoppats spelat fler. Men det har sina orsaker.
-Jag var borta flera matcher, när min fru blev gravid.

 

Nykomlingen CU fick en bra start när man vann premiären mot Huddinge med 2-0.
-Då kanske vi trodde att det skulle bli enkelt. Men sedan följde sex matcher där vi inte vann någon. Vi visste att det skulle vara bättre motstånd i den här serien, än när vi spelade i tvåan, säger Abdijanovic.

 

När lagen möttes i somras vann CU med 3-2 på Domnarvsvallen. Det var då Carlstads fjärde raka seger, som till slut blev fem raka trepoängare innan sommaruppehållet kom. Efter det ha det varit tunnsått med vinster för värmlandslaget.
-Vi har spelat fem, sex oavgjorda matcher. Nu hoppas vi på tre poäng imorgon mot Brage. Det bör räcka till nytt kontrakt, då vi har bättre målskillnad än de andra lagen omkring.

 

I senaste omgången blev det en poäng efter CU spelat 1-1 mot Nyköping på Rosvalla. En match som Mirhad Abdijanovic säger man kunde ha vunnit.
-Det var en tuff match. Vi spelade bra i andra halvlek, och skapade många chanser. Så vi är inte nöjda det blev oavgjort.

 

Mirhad Abdinovic som kommer från Bosnien Hercegovina, håller tummarna att det kommer att gå bra för sitt land i det kommande EM playoffspelet där man ställs mot Irland.
-Jag hoppas att vi vinner. Chanserna är 50/50. Det blir nog tufft, och svårt mot Irland. De vann ju nyligen mot Tyskland, säger Mirhad som menar att det inte bara är Chelsea målvakten Asmir Begovic, som är given förste målvakt, som håller hög klass i landslaget.
-Miralam Pjanic´ som spelar i Roma är också väldigt bra.

 

Bildlån: NWT.se

Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.