Nyheter Ny utvecklingschef i Brageakademin 2021-01-05 Ny utvecklingschef i Brageakademin
2021-01-05   Skrivet av:

Johan Göransson blir ny utvecklingschef i IK Brages fotbollsakademi.

Foto: Johan Göransson, ny utvecklingschef för Brageakademin

 

De senaste två åren har Andreas Bauducco haft rollen som utvecklingschef i Brageakademin. Bauducco kommer nu att kliva ut på planen istället och vara tränare för Brages U19. Till hans ersättare kan vi nu stolt presentera Johan Göransson, 25 år, som ny utvecklingschef i IK Brage de kommande åren.

-Jag är mycket stolt och glad över att vi har lyckats knyta Johan till IK Brage, då han imponerat stort i de samtal och sittningar vi har haft i rekryteringsfasen, säger akademichef Andreas Wallin.

 

Johan kommer närmast från huvudstaden Stockholm, där han varit verksam i bland annat Täbys akademi och senast i  Hammarby IFs akademi, med fokus på sportslig utveckling.

 

Förutom klubbuppdrag har Johan haft mindre uppdrag på landslagsnivå de senaste åren och därigenom fått insyn och lärdomar från den yttersta elitnivån i Sverige. 

-Johan kommer med sin drivkraft och sitt engagemang till ledar- och spelarutveckling bidra till att vi som klubb och akademi tar de nödvändiga steg vi behöver för att fortsätta utveckla den fantastiska barn- och ungdomsverksamhet vi idag bedriver, menar Andreas Wallin.

 

Vi välkomnar Johan in i den grönvita fotbollsfamiljen och ser fram emot att ta ytterligare steg i utvecklingen tillsammans.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.