Nyheter 2018-11-29 Oliver Bergman lämnar grönvitt Oliver Bergman lämnar grönvitt
2018-11-29   Skrivet av:

25-årige målvakten Oliver Bergman kom till grönvitt inför säsongen 2018 från Division 1-laget Oskarshamns AIK. Nu har Bergman och IK Brage kommit överens om att gå skilda vägar efter bara en säsong tillsammans.

-En av anledningar till att jag lämnar nu efter ett år är helt enkelt för att jag måste tänka på mig själv och min egen fotbollskarriär, och då har vi kommit fram till att det bästa alternativet är att söka sig vidare, säger Oliver om beslutet.

 

-Året 2018 har varit väldigt bra resultatmässigt för oss. Jag tycker hela organiseringen kring IK Brage, allt från våra supportrar, alla som jobbat med och kring föreningen till innersta kärnan av omklädningsrummet ska vara extremt stolta över säsongen!

 

-Sen så ska man också som professionell fotbollsspelare börja analysera sin egen säsong. Och det är på den punkten som det finns en del frågetecken kvar, som jag inte kunnat räta ut till utropstecken för egen del.

 

-Men jag tar med mig väldigt mycket från året som gått. Förutom alla extratimmarna vi lagt i gymmet, så har jag stoppat på mig massa erfarenheter som har gjort mig till en bättre fotbollsmålvakt än när jag anlände till Borlänge för nästan ett år sedan. Jag har trivts bra här, och det har jag mycket att tacka alla fantastiska lagkamrater för.

 

-Sen vill jag även passa på att rikta ett stort tack till tre personer som jobbar hårt i det tysta, för att ge oss spelare den service och de förutsättningar som vi behöver för att kunna prestera på träning och match. Så ett stort tack till Janne Lövgren, ”Blomman” och David, avslutar Oliver.

 

Vi tackar Oliver för hans år i IK Brage och Borlänge och önskar honom stort lycka till!

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.