Nyheter Oliver Bergman skriver på för IK Brage 2017-12-21 Oliver Bergman skriver på för IK Brage
2017-12-21   Skrivet av:

Bakom lucka nummer 21 hittar vi vårt senaste nyförvärv inför säsongen 2018. 24-årige målvakten Oliver Bergman har skrivit på ett kontrakt med IK Brage som sträcker sig över 3 år.

Bergman kommer närmast från Div. 1 Södra och Oskarshamn AIK, där han under säsongen varit ordinarie för sitt lag med sina 22 matcher och hjälpte Oskarshamn till en fin femteplats i serien.

 

Välkommen till IK Brage, Borlänge och Dalarna. Berätta för våra grönvita supportrar om vem Oliver Bergman är?

– Jag är 24 år och kommer senast ifrån Kalmar där jag bor tillsammans med min sambo Louise. Som person är jag väldigt framåt och positiv, jag är heller inte rädd för nya utmaningar. När det kommer till fotbollsplanen är jag en extrem vinnarskalle som avskyr att förlora. Även den minsta grejen kan jag göra om till en tävling för att på så sätt tävla med mig själv och utveckla det jag brinner för.
 

Vad tänkte du när Brage hörde av sig och visade intresse?

– Direkt när jag fick höra om IK Brage tyckte jag det lät intressant. En anrik förening som strävar uppåt var det som väckte mitt intresse. Från den första kontakten tills bläcket kritades ner på kontraktet har bara bilden utav IK Brage stärkts. Det känns verkligen som jag kommer till en välorganiserad förening som har en tydlig målbild om vart man vill och en utarbetad strategi för hur man ska nå dit.

 

Vad är känslan nu när du är klar för Brage och Superettan samt vilka utmaningar ser du framför dig?

– Känslan är såklart väldigt bra. Alla som på något sätt har anknytningar till IK Brage ser fram emot nästa säsong i Superettan. Det är ytterligare ett steg åt rätt håll i min fotbollskarriär.

 

– Det hägrar många utmaningar inför kommande säsongen för oss som lag, men för mig personligen handlar det om att fortsätta utvecklas som fotbollsmålvakt och ta de där stegen som kommer leda till att IK Brage i slutändan vinner fotbollsmatcher.
 

Vad önskar du dig i julklapp?

I julklapp önskar jag mig att alla mina nära å kära och även de som ingår i Brage-familjen får vara välmående och friska.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.