Nyheter Oscar Karlsson från Gefle IF klar för Brage 2016-03-29 Oscar Karlsson från Gefle IF klar för Brage
2016-03-29   Skrivet av:
Oscar Karlsson är klar för Brage och har idag anslutit till laget. Oscar kommer närmast från Gefle IF där han tillbringat de två senaste säsongerna. Under 2015 uteblev dock speltiden i det allsvenska laget och han lånades under hösten ut till sin tidigare klubb Nyköping BIS i div 1 norra. Under vintern har flera klubbar visat intresse för den offensiva och kvicka yttermittfältaren men nu är det alltså klart att Oscar blir Bragespelare.
Oscar som är född 1992 är fostrad i Nyköping BIS och är nära vän med Enis Ahmetovic. De har spelat tillsammans sedan pojklagsåren, vidare på fotbollsgymnasiet i Norrköping, Nyköping BIS 2012-2013 och nu får de alltså spela tillsammans i den grönvita tröjan.
Välkommen till Brage Oscar Karlsson
Tack så mycket. Det känns väldigt bra att vara här.
Varför blev det Brage?
Brage har precis som jag höga ambitioner vilket har varit viktigt i mitt val. Jag har också självklart pratat en hel del med Enko (som Enis kallas) och han har bara gott att säga om klubben och laget. Det känns väldigt inspirerande att bli en del av Brage, nu är det bara att köra!
Bengt Ottosson:
Oscar är en rapp och offensiv spelare som är bra en mot en. Oscar är ambitiös och har visat att han är en poängspelare i div 1 så vi både tror och hoppas att han kommer att bidra på ett bra sätt.

Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.