Nyheter 2018-01-18 Oscar Lundin tillbaka i Brage Oscar Lundin tillbaka i Brage
2018-01-18   Skrivet av:

Inför säsongen 2017 lämnade Bragefostrade Oscar Lundin IK Brage för spel i Dalkurds FF. Nu är alltså 22-åringen tillbaka i grönvitt efter att ha skrivit på ett tvåårsavtal med klubben.

– Det känns verkligen kul att Oscar är hemma igen och han är väl värd att vara en del av IK Brage. Även om han haft sparsamt med speltid i A-laget och mest spelat med Dalkurds U21 under förra säsongen så är vi säkra på att han har utvecklats under året som gått. Det ska bli grymt spännande att se honom ta sig an utmaningen som ligger framför honom nu när han är tillbaka hos oss, där han hör hemma, säger sportgruppen om nyförvärvet.

 

Varmt välkommen tillbaka till hela Dalarnas fotbollslag Oscar, hur känns det att vara tillbaka i Brage?

-De känns otroligt kul att vara tillbaka i Brage igen där min elitfotbollskarriär startade och jag ser med spänning fram emot säsongen.

 

Hur har du utvecklats under den senaste säsongen anser du?

– Under det senaste året tycker jag att jag har utvecklat alla aspekter i mitt spel, men framförallt fått ett helt annat lugn med bollen och bättre värderingar på planen än vad jag kanske haft tidigare.

 

Vilka förväntningar har du inför säsongen?

– De kommer bli en bra säsong är jag helt övertygad om. Vi har en bra grupp med bra spelare på varje position så jag ser framemot säsongen.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.