Nyheter Permanent övergång för Adil Titi 2022-01-04 Permanent övergång för Adil Titi
2022-01-04   Skrivet av:

Då kan vi gladeligen presentera årets första nyförvärv. Vi välkomnar Adil Titi till Borlänge och IK Brage på riktigt denna gång, då vi kommit överens med IFK Göteborg om en permanent övergång.

Adil Titi, som var inlånad från IFK under säsongen 2021, har nu kritat på ett treårskontrakt med grönvitt.

 

-Det känns jättekul, och jag är glad att övergången nu är klar. Jag fick en jättebra känsla när jag var i klubben på lån under 2021 och vill verkligen fortsätta på det spåret, säger Adil.

 

Titi menar att tiden med Brage under den gånga säsongen var nyttig för honom själv, men att det finns mycket mer att ta av, både från honom och laget.

 

-Förra säsongen var ett lärorikt år för oss alla, där vi efter tuffa förutsättningar i slutändan klarade av det (att säkra kontraktet). Men jag personligen växte jättemycket både som fotbollsspelare och människa, och det känns väldigt viktigt för mig, då jag känner mig redo att ta nästa steg med laget, säger han och fortsätter.

 

– Allt förtroende och den kärlek jag fick under det förgångna året vägde tungt, det var också därför jag så gärna ville komma tillbaka till Brage.

 

Den 22-åriga mittfältaren ser nu fram emot att ta sig an säsongen 2022 på bästa sätt.

 

-Jag vill att vi som lag tar oss an denna uppgift om att göra Borlänge och våra supportrar stolta oavsett vad, vilket oftast leder till att vi vinner matcher också. Jag själv vill fortsätta vara en bidragande faktor i detta och samtidigt ta ytterligare steg i min utveckling och bli ännu bättre, avslutar Adil.

 

Sportchef Ola Lundin om att det nu är klart att Adil blir Borlängebo på heltid:

 

– Adil som vi hade på lån från IFK Göteborg hade ett kanske lite ojämnt men oerhört nyttigt och viktigt år hos oss 2021, där hans höstsäsong när det verkligen drog ihop sig var otroligt stark. Vi har trivts väldigt bra med varandra hela året och arbetet med att försöka få till en permanent övergång startade egentligen direkt efter sista matchen. Genom en bra dialog med IFK Göteborg där de verkligen satt Adil i centrum har vi lyckats genomföra övergången, där Adil har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2024.

 

Varmt välkommen tillbaka Adil, tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.