Nyheter Personalförändringar på Sportkontoret 2021-02-18 Personalförändringar på Sportkontoret
2021-02-18   Skrivet av:

Det kommer att ske några ändringar på IK Brages sportkontor inom den närmaste tiden.

Peter Uhlbäck lämnar i månadsskiftet IK Brage som marknadschef då han bestämt sig för att gå vidare i karriären, samtidigt som Geraldine Björklund fått en administrativ tjänst på Sportkontoret.

-Vi tackar Peter för ett bra jobb hos oss i klubben och önskar honom stort lycka till med sitt nya projekt, säger klubbchef Magnus Olsson.

 

-Då vi fortsatt befinner oss i pandemin väljer vi ur ett ekonomiskt och strategiskt perspektiv att inte ersätta Peter i dagsläget. Alla på Sportkontoret kommer som ett led i detta att bli inblandade i arbetet med våra partners.

 

-Vi kommer även att lyfta upp Geraldine Björklund på lite mer tid i klubben, där hon kommer bli en viktig tillgång för de administrativa delarna i verksamheten. Detta för att möta det verkliga behovet av Sportkontorets tjänster. Geraldine kommer även fortsätta i sin roll som Team Manager för akademin, avslutar Olsson.

 

Vi tackar Peter för hans tjänster och önskar honom lycka till, samtidigt som vi välkomnar Geraldine Björklund in i personalstyrkan.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.