Nyheter Presentation av Robin Trygg Laszlo 2016-12-19 Presentation av Robin Trygg Laszlo
2016-12-19   Skrivet av:

Vi startar upp julaftonsveckan med att i lucka 19 göra er bekanta med ett av de nyare ansiktena i IK Brages organisation, Robin Trygg Laszlo!

Robin är nyutexaminerad idrottsvetare från Coaching & Sport Managementprogrammet vid Linnéuniversitetet i Växjö och har de senaste åren arbetat i bland annat Östers IF och Jönköping Södras organisationer.

 

Robin, berätta för våra grönvita läsare vem du är och din väg inom fotbollen till där du är idag?
-Jag är 30 år, född och uppvuxen i Borlänge med min mamma Susanne, min pappa Tony samt min syster Isabell. Jag har en flickvän, Ida, som för närvarande bor ända nere i Lund, där hon studerar.

 

Jag spelade fotboll i Kvarnsvedens IK men skadade korsbandet när jag var 20 år, vilket gjorde att jag efter många försök till en riktig comeback fick lov att lägga skorna på hyllan allt för tidigt. Detta gjorde dock att jag började som tränare i KIK för att senare flytta till Växjö för att studera och därigenom satsa helhjärtat på att jobba med fotboll. Väl där så började jag jobba som tränare i Östers IF för att mitt sista år jobba i Jönköping Södra, vilket var oerhört roligt och givande! Sedan första november jobbar jag i IK Brage på kansliet och med Anki på marknadssidan samt även i sportgruppen kring A-laget med Ola Lundin!

 

Vad anser du att du kommer att kunna tillföra IK Brages organisation?
-Dels så älskar jag fotboll och att få jobba med det är fantastiskt kul, så oerhört hårt jobb först och främst. Jag tror också att jag kommer kunna bidra med att skapa en bra struktur kring klubben där vi kan ta något steg mot att bli än mer noggranna och professionella. Jag har i och med mina studier fått många bra tankar kring organisationsbyggande och marknadsföring. Utöver det så anser jag mig kunna föra in förbättringarna kring det fotbollsrelaterade då jag influerats av mina tidigare kollegor i Öster och Jönköping samt läser mycket för att hela tiden kunna driva min egen utveckling framåt.

 

Mina ledord som jag kommer att ta med mig in i IK Brage i sättet att jobba är långsiktighet, prestigelöshet och noggrannhet!

 

Till sist, vad önskar du dig i julklapp?
-Haha, enkel fråga, att min namne och underbara vän ska flytta hem med sin familj till Borlänge!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.