Nyheter Publikinformation inför kvällens match på Vallen 2021-10-04 Publikinformation inför kvällens match på Vallen
2021-10-04   Skrivet av:

Matchdag på Vallen igen!

Tätt med matchande och ikväll, kl.19:00, gästar Östers IF Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Senast fick vi fira inför 2 469 personer på läktarna och vi hoppas få uppleva samma fina stämning på Vallen ikväll!

 

”Det stöd vi fick i torsdags var helt fantastiskt. Att känna det tryck som var under hela matchen och det stöd vi kände var helt otroligt. Förhoppningsvis så kommer det minst lika många för att se och stötta oss i den här matchen. Vi spelare behöver verkligen det stödet och det är fantastiskt roligt att publiken står bakom oss. ” Adrian Engdahl inför kvällens fight på Vallen. Läs hela intervjun HÄR.

 

Arenan öppnar kl.18:00 och matchstarten sker kl.19:00.

 

Matchens företag: SEB

 

Biljetter: Köp din biljett via webben HÄR – Du kan även köpa biljett i biljettluckan i anslutning till huvudentrén på södra sidan.

 

Fri entré upp till 16 år: Alla barn och ungdomar från 16 år och neråt går in gratis på arenan. Tillgång till ståplats samt sittplats i mån av plats.

 

Entréer: Vi kommer ha södra huvudentrén, nord-västra entrén (mot Forssa Centrum) samt sydöstra entrén (mot Hushagen) öppna för inpassering.

 

Tänk på att: Trots att restriktionerna nu är hävda är det är dock viktigt att vi fortsätter ta ansvar och är ansvarsfulla. Vi ber er att vara rädda om varandra, genom att hålla avstånd i den mån det är möjligt och undvika onödiga köbildningar när ni besöker kiosker, toaletter och andra uppehållsytor. Vi är glada att vi nu har fått möjligheten att öppna upp hela arena för er igen. Vi har saknat er!

 

Hoppas vi ses ikväll, alla till Vallen!

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.