Nyheter 2017-04-21 SBB ny huvudsponsor SBB ny huvudsponsor
2017-04-21   Skrivet av:

SBB vill bygga framtiden TILLSAMMANS med IK Brage

– Allt vi gjort och gör har vi skapat för att trygga alla oss på SBB med en bättre framtid. Så nu tar vi nästa kliv och lyfter SBB med full fart in i framtiden, tillsammans med IK Brage. Vi tror på IK Brages verksamhet, där man alltid värdesätter människan säger SBB:s delägare Jonas Friberg.

 

– IK Brage vill ha en bra bredd, akademi och elitverksamhet. IK Brage satsar på bra ledare som ska vara bra förebilder till våra barn och ungdomar och de vill utbilda och göra varje ledare redo för att ta nästa kliv i sitt ledarskap. Vi vet vad idrotten betyder för barn och ungdomar och tycker att IK Brage har en tydlig röd tråd och en stabil plattform i klubben som vi på SBB tror på. Därför har vi på SBB valt att vara med på Brages resa de närmaste tre åren, säger Friberg.

 

Inom ledningen för IK Brage finns en märkbar entusiasm över att detta viktiga sponsoravtal blivit klar

– Det är extremt roligt och glädjande att SBB väljer att tro på och ser potentialen i IK Brage över tid, säger Magnus Olsson, klubbchef för IK Brage, och fortsätter, vi är otroligt tacksamma över att få ytterligare en huvudsponsor i föreningen så här inför hemmapremiären på 2017 års säsong.

 

– Vi vill och IK Brage vill. Nu börjar vår resa tillsammans för framtiden, avslutar Jonas Friberg glatt.

Tillsammans är vi IK Brage


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB NRC Group
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2018 IK Brage.