Nyheter Seger mot Kvarnsveden 2014-03-12 Seger mot Kvarnsveden
2014-03-12   Skrivet av:

Onsdagens träningsmatch på Ljungbergsplanen mot Kvarnsveden slutade med Brageseger, 3-0 efter 0-0 i paus. Målskyttar: Alex Zetterströmx2 och Amor Layouni.

 

Första halvlek bjöd inte på något skönspel från något av lag utan det var okoncentrerat, felpassningar och hårt jobb som gällde. Några farligheter fick vi dock se, däribland ett ribbskott från KIK som dock Fredrik Andersson hade bra koll på.

Efter en ganska trevande första halvlek så tog Brage över matchen i andra. En andra halvlek som förutom en konstant spelövertag för Brage bjöd på vackra mål där Alex´s 3-0 mål var en högklassig prestation.

 

– Vår arbetsinsats idag precis som tidigare lägger grunden för att vi tillslut vinner ganska enkelt. Även om det inte riktigt fungerade första halvlek så tvingar vi ändå Tom i kik kassen att göra några riktigt fina ingripanden. Vi bör och är bättre än kvarnsveden och fysiskt visade vi att vi ligger långt före våra motståndare idag. Amor layoni äger sin kant och rättvänd med boll är han tveklöst en av de bättre yttrarna i div 1. Alex flyttar upp på höger mittfält efter ca 20 minuter in i andra och vi flyttar över Amor till vänster. 25 min senare har vi 3-0 där Z gör första och sista och Amor ett däremellan, säger ass. Gerhard ”Gurra” Andersson

 

Närmast är det Nordvärmland på Domnarvsvallen nästa fredag!


Lämna kommentarer

Matchinformation

KIK- IKB 0-3 (0-0)

0-1 Alexander Zetterström

0-2 Amor Layouni

0-3 Alexander Zetterström

 

Laget från vänster:
Fredrik Andersson

 

Adam Gradén

Markus Kellokumpu

Gustav Sundström

Alexander Zetterström

 

Amor Layouni

Patrik St Cyr

Martin Rosell

Petter Forslund

 

Oskar Lundin

Erik Törnros

 

Avbytare:

Robert Hedman

Peter Magnusson

Peter Rosendahlsociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.