Nyheter Senaste nytt - Spelledigt för A-laget under helgen 2018-09-07 Senaste nytt - Spelledigt för A-laget under helgen
2018-09-07   Skrivet av:

Till helgen är A-laget spellediga på grund av att vår match mot Helsingborgs IF på Olympia blev flyttad till den 19:e september, detta då HIF:s Andreas Granqvist blivit uttagen i landslaget.

Detta innebär att A-lagsspelarna och ledarstaben får återhämta sig och fokusera på nästkommande match som är Norrby IF hemma på Domnarvsvallen, lördagen den 15:e september kl. 14:00. Till denna match har IK Brage bjudit in alla fotbollsspelande barn- och ungdomslag i Dalarna för att ge dem möjlighet att uppleva elitfotboll på plats. Vill ditt lag eller din förening komma till Vallen för att se matchen? Ta då kontakt med Stefan på IK Brages kansli för mer information: stefan.sens@ikbrage.se

 

Under höstens superettanmatcher på Vallen har även föreningarna runt om i länet fått möjligheten att vara fair-play knattar, vilket innebär att barnen går in på planen iklädda matchdräkter tillsammans med varsin A-lagspelare från respektive lag. Det har varit mycket uppskattat av ”knattarna” att gå med grabbarna genom spelartunneln och ut på den gröna mattan och ta emot publikens jubel. Vilket lag som går in med spelarna i matchen mot Norrby nästa lördag får ni se då, så se till att vara på plats!

 

Köp era biljetter till matchen mot Norrby via webben: https://ikbrage.ebiljett.nu/ och var på plats för att stötta vårt grönvita lag, grabbarna ute på planen behöver ert stöd, inga ursäkter! Dessutom gästar en gammal bekant Vallen, då Lasse Nilsson finns med i motståndarlaget.

 

Ni som inte klarar er utan grönvit fotboll kan istället följa våra akademilag i helgen. U19 slåss bland annat för seriesegern i Div.1 Svealand och därmed en plats i nästa års U19 Allsvenska.

 

Helgens matcher v.36 för Valsverket:

U19

Div.1 Svealand – lördag 8/9 kl. 14:00, Domnarvsvallen, IK Brage U19 – Håbo FF

 

U17

Div.1 Svealand – söndag 9/9 kl. 14:00, Domnarvsvallen, IK Brage U17 – Västerås SK FK

 

U16

Nationell B6 – lördag 8/9 kl. 13:00, Tibblevallen, Täby FK – IK Brage U16

 

Vi ses på Vallen, tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.