Nyheter Sencer Soguk: "Vi kommer vara taggade" 2014-10-17 Sencer Soguk: "Vi kommer vara taggade"
2014-10-17   Skrivet av:

Efter länge varit på sista plats i tabellen har Valsta Syrianska ryckt upp sig avsevärt den senaste tiden. På dom fyra senaste matcherna har laget inkasserat sju poäng och är bara en pinne bakom Sylvia som parkerar på rätt sida nerflyttningsstrecket.

-Vi har fattat allvaret att vi riskerar åka ur, säger anfallaren Sencer Soguk som som bidragit i offensiven.
Med 14 mål leder Soguk skytteligan, ett mål före Huddinges Erido Poli.

-Formen har känts bra och jag har kommit till mycket avslut. Jag har sagt till medspelarna att sätta bollen på mig, säger Sencer som svarade för två av fullträffarna i 4-0 matchen mot IFK Luleå i senaste omgången.

 

Dessförinnan spelade man 0-0 borta mot topplaget Frej, och föll med knappa 0-1 mot serieledarna AFC.
-Men jag tycker vi var det bättre laget mot Frej och hade också en boll inne som blev bortdömd. Också mot AFC var vi bäst och i den matchen missade best online casino jag en straff. I näst senaste omgången tog Märstalaget en viktig seger med 2-1 på Nya Parken mot IF Sylvia.

 

Tränaren Christer ”Kitten” Mattiasson har på slutet fått fason på försvarsspelet som varit Valstas svaga punkt under säsongen.
-Vi har tränat mycket det defensiva spelet och täppt till det där bak. Vi har slutat med Hawaii-fotbollen, säger Sencer.När lagen möttes i juli på Midgårdsvallen vann Brage med klara 3-1 efter avgjort i första halvleken med tre raka mål. Men Sokug tycker han blev berövad en straff vid ställningen 0-1.
-Jag visade upp ett dobbmärke för domaren. Också deras målvakt Peter Rosendal skakade skakade på huvudet åt situationen. Men Brage var det bättre laget i den matchen. Tyvärr tappade vi bollen i uppspelsfasen och då straffade Brage oss direkt.

 

Vad tror du om matchen på söndag?

-De kommer att vara hungriga och behöver poäng för att vara kvar i toppen. Det kommer att bli väldigt tufft så det gäller att vi är fokuserade och koncentrerade.

Valsta har ett hyfsat spelschema och har alla möjligheter fixa kontraktet med tre omgångar kvar.

-Vi har efter Bragematchen Forward hemma och avslutar med Huddinge borta. Det beror på hur det går för Sylvia men jag tror att sex poäng räcker. Sylvia har två tuffa matcher kvar mot Frej och AFC. Skulle vi med oss en poäng mot Brage vore jag nöjd.

 
Valsta Syrianska har hela truppen tillgänglig till söndagens match. Sencer Soguk är laddad och tror på en rolig tillställning.

-Hoppas det kommer mycket folk också. Vi kommer att vara taggade. Nu när det börjar dra ihop sig så ska agnarna skilja sig från vetet. Vi kommer kliva fram och visa framfötterna, säger en förväntansfull Sencer Soguk.

Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.