Nyheter Spelare förlänger med IK Brage 2016-12-01 Spelare förlänger med IK Brage
2016-12-01   Skrivet av:

Nu är decembermånaden kommen och årets grönvita julkalender är äntligen här!

Vi är mycket glada över att först ut kunna presentera att allas vår Pontus ”Hinken” Hindrikes har kritat på en kontraktsförlängning med IK Brage, och kommer därmed att tillhöra vår anrika klubb ytterligare två säsonger!

 

Hur ser du på säsongen som varit under 2016?
-Den var lite väl mycket upp som en sol och ned som en pannkaka under våren där vi blandade bländande insatser med riktigt usla insatser i var och varannan match. Men under hösten så tycker jag att vi fann en trygghet i hur vi jobbar som ett lag och då får vi med oss bra resultat. Slutet blir som det blir när man möter motstånd som har kniven på strupen och kanske har dom där extra procenten. En höst som vi kan jobba vidare på i vilket fall som helst.

 

Du blir kvar ytterligare två säsonger här på Domnarvsvallen, hur går tankarna kring din och IK Brages framtida utmaningar?
-Det känns spännande, vi har fått in några fina tillskott till truppen redan i detta skede och vi har som sagt en fin höst att bygga vidare på. Jag är ju nu en av de äldsta i laget och jag hoppas att kunna bidra genom att vara drivande både på och utanför planen. Bidra med energi och lite jävlar anamma! Blir kul!

 

Till sist, vad önskar du dig i julklapp?
-Flugspön kan man aldrig ha för många av!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.