Nyheter Svensk Elitfotboll - För ett bättre samhälle 2019-09-19 Svensk Elitfotboll - För ett bättre samhälle
2019-09-19   Skrivet av:

Svensk Elitfotboll vill bidra till ett bättre samhälle som hjälper klubbarnas närområde på riktigt.

-När 32 lag och två nationella ligor jobbar tillsammans i ett samhälle kommer det inte undgå någon vilken samhällskraft fotbollen är, säger Beatrice Clarke, CSR Manager på Svensk Elitfotboll (superettan.se).

 

Svensk Elitfotboll har lanserat en webbsida kring fotbollens samhällsnytta, vilket ”…kommer fungera som en källa för information, statistik och inspiration för allmänheten, politiker, näringslivet och för media. Genom att samla samtliga klubbars samhällsinitiativ hoppas Svensk Elitfotboll kunna synliggöra fotbollens bidrag till samhället på ett ännu tydligare sätt. Ligornas och elitklubbarnas samlade samhällsengagemang hittas på fotbollochsamhallet.se ” -Svensk Elitfotboll

 

SEF vill i och med detta ”…synliggöra klubbarnas arbete och visa den faktiska samhällsnyttan som klubbarna bidrar till. Svensk Elitfotboll vill att alla delar i ett samhälle ska känna och uppleva hur viktig fotbollen är lokalt och nationellt.” -Svensk Elitfotboll

 

Brage tar ansvar – för ett Dalarna i gemenskap!

Vi i IK Brage jobbar med vårt CSR-arbete, där vi tillsammans med Borlänge Kommun och näringslivet verkar för ett bättre samhälle i Borlänge, Dalarna och Sverige. Vi vill ta vårt ansvar och bidra för att skapa en trygg miljö för våra medmänniskor i länet och runt om i landet.

 

Målet med vårt samhällsengagemang är att vi tillsammans ska skapa ett trivsamt och tryggt Borlänge och Dalarna som genomsyras av gemenskap, respekt och tillhörighet, där epitetet ”trevligt folk” inte går att ta miste på.

 

Läs mer om Brage tar ansvar här.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.