Nyheter Tack för allt Peter Kristoffersson 2021-09-23 Tack för allt Peter Kristoffersson
2021-09-23   Skrivet av:

För ett antal veckor sedan lämnade målvaktstränare Peter Kristoffersson IK Brage då han fick nytt jobb på annan ort.

Peter har lagt ner sin själ i Brage under ett antal år och lämnar ett tomrum efter sig som blir otroligt svårt att fylla, med sin kompetens och engagemang men framförallt som person och medmänniska.

 

– Det är med både sorg och stolthet som jag tar avsked från IK Brage. 2010 fick jag ett samtal från Johan Hellman som var i full fart med att starta upp en akademi i IK Brage och utryckte en önskan om att han ville ha med mig i det bygget. Och när Hellman och IK Brage ringer upp kan man inte säga nej, menar Kristoffersson och fortsätter.

 

– Nu har det gått 10 år sedan det samtalet. Jag har varit verksam i den grönvita klubben både på akademi och seniornivå. Jag har fått förmånen att arbeta med många fantastiska människor i klubben. Det vill säga spelare, ledare, medicinskt team och kanslipersonal. Stort tack till er. Fortsätt ert fantastiska arbete med att bidra till att IK Brage kan vara med och tävla på elitnivå. Utan er skulle det inte vara möjligt.

 

– Avslutningsvis vill jag rikta ett stort tack till alla målvakter som jag har fått den stora äran att samarbete i klubben under alla dessa år. Det gäller samtliga på akademinivå samt er på seniornivå, det vill säga Peter Rosendal, Ludvig Larsson, Erik Johansson, Oliver Bergman, Filip Roos, Adrian Engdahl, Gustav Backlund, Viktor Astor och Viktor Frodig. Ett jättestort tack till er för ert engagemang och er vilja att bli bättre. Ni är grymma.

 

Vi önskar ”PK” stort lycka till och säger på återseende – Tillsammans är vi IK Brage!

 

Foto Toppbild: Kristian Bågefeldt, DT


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.