Nyheter Talangen Anton Lundin skriver flerårskontrakt 2013-05-15 Talangen Anton Lundin skriver flerårskontrakt
2013-05-15   Skrivet av:

Talangen Anton Lundin har skrivit på ett flerårskontrakt i IK Brage, helt i enighet med klubbens policy om att flytta upp spelare från de egna leden.
Anton, som är landslagsspelare i sin årskull (1995) har redan fått känna på hetluften i tävlingssammanhang för IK Brage, då han under våren fick starta i Svenska Cupen. Han har hittills också gjort ett inhopp i årets Superetta.

– Precis som vi gjort med Björkman, Carlgren, Rosell, Lindmark, Oskar Andersson med flera så är detta ett steg i den riktning vi vill ta, avseende att flytta upp spelare underifrån, säger Brages sportchef Michael Kallbäck. Anton har visat goda intentioner under vintern och våren, och det har hela tiden varit vår ambition att han ska stanna hos oss under flera år framöver för att fortsätta att utvecklas. Anton kommer säkerligen få känna på hetluften ett par gånger till under denna säsong, och fortsätter han kliva fram på det sätt han hittills har gjort så är inte P95-landslaget det sista landslag han kommer att representera.

Anton Lundin kommer i nuläget fortsätta att konkurrera med Peter Nilsson, Demba och Dragan Kapcevic om en av platserna i anfallet.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.