Nyheter 2019-03-12 Uppdatering från Cypern Uppdatering från Cypern
2019-03-12   Skrivet av:

I lördags 09:30 lämnade Brages A-lag Domnarvsvallen och styrde söderut med Arlanda som första stopp. Destinationen därefter var Larnaca, Cypern med beräknad ankomsttid 20:30.

Efter en lugn flygtur landade vi något senare än beräknat och det var ett hungrigt gäng som efter 45 minuters bussresa in till Ayia Napa och AnMaria Hotel slängde sig över buffén som stod och väntade i hotellets restaurang.

 

Spelarnas rumsindelning gjordes och den ser enligt nedan:

Alexander Zetterström & Bjarni Antonsson Duffield

Peter Rosendal & Mattias Liljestrand

Viktor Bergh & Karl Johansson

Robbin Sellin & Pontus Hindrikes

Benjamin Hjertstrand & Jonathan Lundbäck

Anton Lundin & Simon Stenberg

Gustav Backlund & Marcus Bergsten

Christian Kouakou & Seth Kanteh Hellberg

Pontus Jonsson & Lukas Hiltunen

Kristian Andersen & Carlos Garcia

Adrian Engdahl & Oscar Lundin

André Kamp & Jonathan Morsay

 

Ord från ledarstaben

Veckan på Cypern har två huvudsakliga syften, att få komma ihop som grupp och bygga vidare på de personliga relationerna mellan spelare och ledare, samt att ytterligare repetera principerna i vår spelmodell. Ur ett planeringsperspektiv har det därför varit viktigt för oss i ledarstaben att hitta rätt i periodisering av träning, återhämtning och sociala aktiviteter under veckan. Med dessa faktorer i åtanke har vi valt att planera in 8 träningspass, 1 match samt en gruppuppgift i form av en matchanalys på vår senaste match mot IK Sirius.

 

Träningarna är uppbyggnad utifrån ett tema relaterat till vår spelmodell samt en vald belastningsnivå där målsättningen är att få arbeta igenom så många principer som möjligt utan att skapa ett allt för stort slitage på spelarna då den totala träningsvolymen under dagarna är relativt hög.

 

Matchnalysuppgiften syftar till att skapa reflektion och diskussion från spelarna kring vår spelmodell och relationerna mellan spelare inom vårt sätt att spela, på ett sätt som vi sällan hinner göra i vardagen. Uppgiften innebär att spelarna i grupper om 3 och 4 får analysera matchen på video, efter tilldelat tema, och därefter presentera för övriga truppen i form av videoklipp vad de kommit fram till.

 

Matchen mot Onisillos FC  ger oss en bra möjlighet att pin-pointa individer som av olika anledningarna behöver mer speltid för att för ge sig själva bästa möjliga förutsättningar att vara redo för premiären av Superettan.

 

Idag, tisdag, kl.15:00 (14:00 svensk tid) väntar alltså match mot det cypriotiska laget Onisillos FC.

Startelvan ser ut enligt följande: Engdahl – Stenberg(K), Hiltunen, Garcia, Bergh – Kamp, Hellberg, Antonsson Duffield, Morsay – Lundbäck, Kouakou.

Ersättare: Rosendal, Bergsten, Johansson, Jonsson, A.Lundin, Andersen.

 

Vilar från matchen: Hjertstrand, Hindrikes, Liljestrand, Zetterström, O. Lundin, Sellin och Backlund.

 

För dagliga uppdateringar under lägret, följ oss på Instagram och Facebook, där det utlovas ”inside information” kommande dagarna.

 

Varma hälsningar från solen, tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2019 IK Brage.