Nyheter Utökat samarbete med Pitchers & Liljan 2017-12-16 Utökat samarbete med Pitchers & Liljan
2017-12-16   Skrivet av:

I lucka nummer 16 är vi otroligt glada över att kunna presentera att samarbetet mellan IK Brage och Pitchers & Liljan utökas, vilket blir en väldigt viktig del för Brage att ta ytterligare steg i utvecklingen framåt.

Brage och Pitchers & Liljan har under den gånga säsongen haft ett väldigt bra och nära samarbete på flera olika nivåer, och inför 2018 utökas detta partnerskap ytterligare. Förutom att de går in som samarbetspartners i vår så kallade ”Startelva” så kommer vi tillsammans även att skapa möjligheter kring sommarens Dalecarlia Cup.

 

– Vi har varit oerhört nöjda över samarbetet med Brage under 2017 och ser därför det som en självklarhet att utöka vårt gemensamma arbete inför framtiden. Vi vill att vår miljö på Pitchers blir en självklar samlingsplats för alla Bragesupportrar och familjer där de kan känna sig som hemma, säger Pontus Ryding från Pitchers i Borlänge.

 

– Vi har i dagarna även gått ut officiellt med vår nya stadsfestival, Dalecarlia Music Festival, som anordnas av oss på Liljan. Där är Dalecarlia Cup en huvudpartner och detta kommer skapa förutsättningar för både oss och turneringen att erbjuda ett mervärde till våra besökare, fortsätter Jacob Dakkour från Liljan.

 

Vi välkomnar varmt ett fortsatt nära samarbete med Pitchers & Liljan, tillsammans är vi IK Brage!

 

Besök deras respektive hemsidor:

Pitchers

Liljan


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.