Nyheter Utveckling av IK Brages organisation 2019-08-29 Utveckling av IK Brages organisation
2019-08-29   Skrivet av:

IK Brage gör en organisationsförändring och förstärker för att bättre kunna möta framtida behov och utmaningar. Av den anledningen kommer Anki Kjellberg att få en ny roll i IK Brage som evenemangschef och Peter Uhlbäck återvänder till IK Brage.

-Anki gör ett fantastiskt arbete för IK Brage. Hon brinner för att förbättra IK Brages verksamhet. IK Brage ser hennes erfarenhet av evenemang på högsta nivå som väldigt meriterande. Vi har för avsikt att utveckla våra evenemang ytterligare inför framtiden och här ser vi ingen bättre lämpad än Anki Kjellberg, säger klubbchef Magnus Olsson, om den nya organisationsstrukturen.

 

Peter Uhlbäck blir ny marknadschef från och med den 16 september. Peter är ett känt ansikte både i sin roll som spelare, tränare och tidigare marknadschef i IK Brage. Peter kommer att ansvara för vår försäljning och marknadsarbete gentemot våra partners.

-Med sin långa erfarenhet så kommer Peter fortsätta bidra till utveckling av partnerskapet hos och med IK Brage. Vi hälsar Peter varmt välkommen tillbaka till IK Brage, avslutar klubbchef Magnus Olsson.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.