Nyheter Välkommen Christopher Redenstrand 2022-01-07 Välkommen Christopher Redenstrand
2022-01-07   Skrivet av:

Det händer mycket just nu, och vi kan stolt presentera ytterligare ett nyförvärv i form av den 23-åriga Christopher Redenstrand, som värvas från Division 1 Norra-klubben Täby FK.

-Det känns väldigt bra. Jag ser verkligen fram emot att få representera IK Brage och bekanta mig med Borlänge, säger Redenstrand om att ha skrivit på för grönvitt kommande tre åren.

 

Redenstrand, som vi försökte värva redan under sommarfönstret, är glad över att övergången nu är klar och att få dra på sig den grönvita tröjan.

-Jag har följt Brage ett tag, och när jag kom i kontakt med Brage så bekräftades bilden jag hade av klubben. Jag kände direkt att steget till Brage och Superettan var rätt för mig, säger han och fortsätter.

 

-Jag har förväntningar på att vi ska vara ett lag i toppen och att jag med mina prestationer kan bidra till bra resultat för klubben, avslutar vänsterbacken.

 

Sportchef Ola Lundin om Redenstrand:

-Christopher har vi följt ordentligt under hela säsongen i Täby och vi försökte värva honom i sommarfönstret 2021, då lyckades vi inte men nu är han här och det är vi glada för. Chris kan användas som ytterback, wingback och yttermittfältare och har en vänsterfot som är världsklass. Nu börjar Chris resa i Brage och vi ser verkligen fram emot att börja det hårda jobbet tillsammans.

 

Varmt välkommen till Borlänge Christopher, tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

Fakta Christopher Redenstrand

Född: 1998

Längd: 178

Fot: Vänster

Position: Ytterback/Yttermittfältare

Moderklubb: Brommapojkarna

Senaste klubb: Täby FK

Bästa egenskap på planen: Min vänsterfot

Bästa egenskap utanför planen: Är en väldigt social person som är lätt att vara omkringsociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.