Nyheter Välkommen till Brage Adil Titi 2021-01-15 Välkommen till Brage Adil Titi
2021-01-15   Skrivet av:

Vi är mycket glada över att presentera Adil Titi som ny spelare i IK Brage.

21-åringen lånas in från IFK Göteborg över säsongen 2021 och ansluter till lagets träning på måndag.

-Det känns bra, intressant och spännande. En liten omväxling att lämna tryggheten i Göteborg men är helt övertygad om att detta är rätt val för mig, säger Titi om att flytta till Borlänge och Brage.

 

Titi, som idag (fredag) besökte sin nya klubb, ser fram emot att spendera säsongen i grönvitt och har bara fått höra goda ord om Brage.

-Efter samtal med Klebér (Saarenpää) och ledningen så var det ett väldigt enkelt beslut att jag skulle tillhöra IK Brage över säsongen 2021, säger han och fortsätter.

 

-Båda mina tidigare lagkamrater Kouakou (Christian) och Jallow (Alexander) har pratat väldigt gott om klubben, fansen och den professionella miljön Brage besitter. Bemötandet jag fick idag visade på att allt de sa, stämmer.

 

Första matchen för säsongen spelas om drygt två veckor mot Sandvikens IF, och redan då kan vi få se Brages nya #5 äntra Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen i den grönvita tröjan.

-Målet jag har är att jag vill bidra så mycket som möjligt till laget, samt utvecklas och ta ytterligare kliv i min fotbollsutveckling, avslutar Adil.

 

Brages sportchef Ola Lundin säger såhär om nyförvärvet.

-Adil är en grymt spännande spelare med en fin spelförståelse, bra passningsfot, stark fysik och kan spela på flera positioner, även om vi ser honom främst som mittback. En bra dialog med IFK Göteborg samt med Adil och hans agent har mynnat ut i att vi lånar Adil säsongen 2021, säger Lundin.

 

Vi hälsar Adil varmt välkommen till Borlänge och IK Brage!

 

Foto Toppbild: Henrik Hansson


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.