Nyheter Viktor och Ferhan uttagna i landslaget 2017-03-16 Viktor och Ferhan uttagna i landslaget
2017-03-16   Skrivet av:

IK Brage fortsätter att representeras i ungdomslandslagen. Denna gång är det A-lagsspelaren Viktor Bergh som blivit uttagen till P18-landslagets läger på Bosön mellan den 20 och 23 mars. Även P16-landslaget ska ha läger på Bosön, mellan den 30 mars och 2 april, där Ferhan Abic, hemmahörande i vårt U19-lag, är uttagen.

 

Viktor Bergh

 

Ferhan Abic

 

 

Akademichef Andreas Wallin konstaterar att vår akademi fortsätter att utbilda spelare på en nivå som bidrar till landslagsuppdrag och ger eko i fotbolls-Sverige.

 

-Viktor har med sin målmedvetenhet och noggrannhet i träning på kort tid etablerat sig på seniornivå vilket är glädjande. Tidigare i veckan gjorde han dessutom en bra match från sin vänsterbacksposition mot allsvenskt motstånd i form av GIF Sundsvall.

 

-Ferhan är en av akademins lovande -01:or som visat stor ödmjukhet inför uppgiften att slå sig in i vårt U19-lag och där avgjort flera viktiga matcher trots sin låga ålder.

 

-Båda våra unga vänsterfotade brage:iter får nu möjligheten att dra på sig den blågula tröjan igen vilket känns kul och inspirerande för hela föreningen.

 

Vi önskar Viktor och Ferhan stort lycka till på sina respektive landslagssamlingar!

 

Tillsammans är vi IK Brage

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB NRC Group
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2018 IK Brage.