Nyheter Zekria: Det ska vara en hemmaborg 2015-07-10 Zekria: Det ska vara en hemmaborg
2015-07-10   Skrivet av:

Bragemittfältaren Modaser Zekria var liksom ledare och spelare nedslagna efter 2-3 förlusten i förra omgången mot Carlstad United.

-Dagen efter när vi tränade var det deppigt och tungt. Men det är inte så mycket att göra åt nu, och i onsdags hade vi lagt förlusten bakom oss, berättar Zekria.

Den senaste veckan har det sett bra ut på träningarna, och nu ligger fokus på att göra en bra insats mot Södertälje FK i vårepilogen.

-Nu gäller det att kämpa och jobba vidare. Vi kommer att göra allt för att ta tre poäng. Vi vill också ge publiken en vinst.

 

Att Brage är något av ett varannandags lag, har Modaser Zekrira svårt att hitta förklaringen till.

-Jag vet inte exakt vad det beror på. Vi försöker att mer hålla i bollen, och det tar tid att hitta rätt. Sedan måste vi visa att vi ska ha en hemmaborg, och att det ska vara svårt att komma hit. Jag hoppas att vi kan bli jämnare.

 

Du spelade 75 minuter senast. Vad säger du om din egen form?

-Jag kan mycket bättre, och vill höja mig. Det är bara att kriga vidare.

 

Även om Brage vann bortamötet mot Södertälje med 4-0, så menar ”Mudde” att det inte ska vara någon risk för att man kommer att ta för lätt på uppgiften.

-Vi kommer absolut inte att underskatta dem. De spelade oavgjort mot Dalkurd, så de är ett bra lag. Det gäller att ha respekt inför motståndet.

 

Saknas inför matchen gör Junior Kamana som är på landslagsuppdrag, och skadade reservmålvakten Filip Roos.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.