Nyheter Zetterström den yngre förlänger 2016-12-23 Zetterström den yngre förlänger
2016-12-23   Skrivet av:

Dan före dopparedagen, i lucka nummer 23, kan vi gladeligen presentera en kontraktsförlängning med 19-årige Linus Zetterström!

Linus har trots sin unga ålder funnits med i A-truppen sedan 2014. Han har de senaste 2 åren haft problem med skador och sjukdomar men är nu på väg tillbaka på allvar. Linus är en utpräglad forward med fantastiskt spännande egenskaper, så om han får vara skadefri väntar en otroligt spännande säsong för honom och IK Brage!

 

Linus, berätta lite om hur du har känt under de senaste åren i och med att du varit skadad?

-Fram och tillbaka faktiskt. I början tog jag det väldigt bra men när jag fick samma skada gång på gång så visste jag inte vad jag skulle göra. Jag sjönk mer och mer under jorden kan man säga. Men nu när jag tagit mig tillbaka så känns det fantastiskt bra både mentalt och fysiskt.

 

Hur känns det att nu ha skrivit på en kontraktsförlängning och därmed fått förtroendet i IK Brage att komma tillbaka på allvar?

-Det känns underbart, och framför allt att IK Brage har förtroendet för mig, det gör mig otroligt glad.

 

Hur ser du på framtiden och utmaningarna som du har framför dig tillsammans med IK Brage?

-Det ser mer än ljust ut om det går enligt planerna. Om alla gör sitt jobb så kampar vi om en plats till Superettan nästa år, det är jag helt övertygad om.

 

Till sist, vad önskar du dig i julklapp?

-Det jag prioriterar först är att alla nära och kära tar hand om varandra och ska må så bra som möjligt. Sen önskar jag mig själv en lyckad framtid inom fotbollen.

 

linuszetterstro%cc%88m2016jul


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2020 IK Brage.