Om IK Brage GDPR - Vi skyddar dina personuppgifter GDPR - Vi skyddar dina personuppgifter

Har du hört talas om GDPR? Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som började gälla inom EU från och med den 25 maj 2018. GDPR har ersatt den svenska personuppgiftslagen (PUL).

 

Det är viktigt för oss som klubb och på Föreningen Svensk Elitfotboll att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den data vi sparar hos oss.

 

Vårt mål att skapa en så bra fotbollsupplevelse som möjligt för dig. Vi behöver därför dina personuppgifter för att kunna kommunicera med dig och för att du ska kunna använda våra digitala tjänster.

 

Den nya lagen innebär att du som kund har ett antal rättigheter. Du har bland annat rätt att beställa hem ett registerutdrag med dina uppgifter som vi har om dig, som tex namn och kontaktuppgifter samt din köphistorik.

 

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer dina rättigheter eller hur Svensk Elitfotboll hanterar dina personuppgifter? Besök http://www.svenskelitfotboll.se/allmanna-villkor/ samt http://www.svenskelitfotboll.se/integritetspolicy/.

 

/IK Brage och SEF

Senast ändrat: 2018-06-13   Skrivet av:
sociala ikb
    • Brage på Instagram
      Brage på Twitter
      Svenska Spel C More TV4 Volkswagen Select NeH SSAB NRC Group
      www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
      Copyright © 2018 IK Brage.