För partners Brage tar ansvar i samhället Brage tar ansvar i samhället

Brage tar ansvar – för ett Borlänge och Dalarna i gemenskap!

Vi i IK Brage fortsätter med vårt CSR-arbete, där vi tillsammans med Borlänge Kommun och näringslivet verkar för ett bättre samhälle i Borlänge, Dalarna och Sverige. Vi vill ta vårt ansvar och bidra för att skapa en trygg miljö för våra medmänniskor i länet och runt om i landet.

 

Målet med vårt samhällsengagemang är att vi tillsammans ska skapa ett trivsamt och tryggt Borlänge och Dalarna som genomsyras av gemenskap, respekt och tillhörighet, där epitetet ”trevligt folk” inte går att ta miste på.

 

Att arbeta vidare och utveckla våra fotbollsträningsmöjligheter, vinter och sommar. Bistå barn/ungdomar med egna träningstider och ledare genom spontanfotboll i närområdet. Att öka medvetenheten och utbilda våra barn och ungdomar i aktuella och viktiga samhällsfrågor kring alla människors lika värde, för att förebygga exempelvis mobbing, rasism och andra typer av trakasserier. Vi som fotbollsförening står inte utanför händelserna – vi har både en möjlighet och ett stort ansvar att hjälpa våra nya masar och kullor in i samhället.

 

IK Brages målsättningar med CSR-arbetet:

 

– Att öka medvetenheten och utbilda våra barn och ungdomar i aktuella och viktiga samhällsfrågor kring alla människors lika värde, för att förebygga exempelvis mobbing, rasism och andra typer av trakasserier.

 

– Att lära alla medlemmar i vår förening vad grunderna för en förening är, vad vi kan göra med vår miljö, våra relationer, snacket i omklädningsrummet, öppenhet. Utbildningen Code of Conduct.

 

Att bidra till spontanfotbollen i bostadsområden, skolinformation och inbjudande till andra klubbar.

 

– Att involvera och engagera våra A-lagsspelare och ledare i att skapa ett tryggare Borlänge, detta genom olika punktinsatser och samarbeten runt om på orten.

 

– Att fortsätta nätverka med Dalarnas fotbollsklubbar, som t.ex. Fairplay-knattar

 

Gemenskap – Respekt – Ansvar 

 

Tillsammans är vi IK Brage!

Senast ändrat: 2013-03-04   Skrivet av:
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.