FÖR SUPPORTRAR Stötta IK Brage lite extra Stötta IK Brage lite extra

Du kan på ett enkelt sätt stötta IK Brage lite extra – utan att det kostar dig ett öre.

 

1. Via Unibet och ”Hemmaklubben”

Unibet älskar liksom du svensk fotboll! Deras hjärta har under 20 år klappat extra hårt för både Sverige och svensk fotboll och äntligen får de nu möjlighet att fördjupa sitt engagemang genom att bli exklusiv huvudsponsor till Allsvenskan och Superettan samt de 32 klubbarna, inklusive IK Brage. Som huvudsponsor kommer Unibet att bidra till en positiv fotbollsutveckling och upplevelse på både klubb- och liganivå.

 

Unibet lanserar därför ”Hemmaklubben” som en del av deras samarbete med Svensk Elitfotboll. Hemmaklubben är en unik möjlighet för dig som supporter att bidra till ditt favoritlag, din hemmaklubb, nämligen IK Brage. Ju fler som väljer klubben – desto högre kommer vi i ”Hemmaklubbens tabell” och ju större del av de 20 miljonerna tillfaller IK Brage.  Som supporter kan du självklart uppmuntra andra att också registrera sig och välja IK Brage som sin hemmaklubb.

 

Stötta din hemmaklubb via Unibet här

 

Du registrerar dig enkelt genom att:

1.Registrera dig eller logga in som kund på Unibet här

2.Välj IK Brage som din favoritklubb

3.Unibet fördelar pengar till varje klubb vid årets slut

 

Tillsammans ska vi se till att komma högt upp i tabellen i Hemmaklubben, eller hur!

 

2. Via ICA Supermarket Kupolen, Borlänge

Du kan stötta Brage samtidigt som du handlar dina varor på ICA Supermarket Kupolen i Borlänge. Be om streckkoden i kassan när ni är i butiken, som ni sedan kan klistra på ditt ICA-kort eller bankkort, så att den alltid är med när du går till affären. Du kan även maila oss på sportkontoret@ikbrage.se så skickar vi ut info och streckkoden som du visar upp i kassan när du handlar. Ica Supermarket Kupolen skänker 1% av samtliga registrerade inköp under året. Pengarna som kommer föreningen tillgodo öronmärks Brageakademin.

 

– Välj Bragekassen när du handlar på ICA Supermarket Kupolen, då går 2 kr går tillbaka till IK Brage. Den absolut snyggaste kassen att bära hem dina matvaror i!

 

 

3. Via Stadium

Registrera din favoritklubb IK Brage på www.stadium.se/teamsales. Varje gång du handlar på Stadium och registrerar ditt Stadiumkort får klubben ta del av den bonus som ditt köp genererar.

 

4. Via Miljönären

Registrera din favoritklubb IK Brage hos Miljönären när du handlar till din renovering, inne eller ute, hemma eller på kontoret. Så får klubben ta del av den bonus som ditt köp genererar.

 

5. Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling ska genom sitt tidigare Bragelöfte betala 2 000 kr till IK Brage för varje affär som kommer från IK Brages medlemmar och partners. Så meddela att du är Bragesupporter då du gör din affär hos Svensk Fastighetsförmedling.

 

Tack för att du är med och stöttar IK Brage i att skapa så bra förutsättningar som möjligt för föreningen att utvecklas!

 

Du är väl medlem i IK Brage? Om inte så blir du det här

 

Tillsammans är vi IK Brage

Senast ändrat: 2013-04-12   Skrivet av:
sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.