Nyheter 3:e advent - IK Brage utvecklar barn- och ungdomsakademin 2018-12-16 3:e advent - IK Brage utvecklar barn- och ungdomsakademin
2018-12-16   Skrivet av:

Idag firar vi tredje advent genom att presentera ytterligare ett fint tillskott till IK Brage och vår sportsliga satsning inför 2019, nämligen en utvecklingschef på akademisidan i form av 35-årige Andreas Bauducco.

– Bauducco är en fotbollsutbildare som vi försökt få till föreningen under två års tid och därför är jag mycket tillfreds med att vi nu skrivit på ett avtal som ger IK Brage och nämnda förutsättningar till att jobba med spelarutveckling under flera år framåt. Bauducco har en gedigen tränarutbildning bakom sig med Uefa Elite Youth som kronan på verket samt andra relevanta utbildningar som kommer bidra till att vi kan ta ytterligare steg i utvecklingen av akademin och föreningen i stort, säger akademichef Andreas Wallin om nytillskottet.

 

– Uppdraget som utvecklingschef kommer framför allt ligga på att utveckla den sportsliga delen av akademin samt att bibehålla den viktiga kopplingen mellan A-laget och akademin på ett sätt som gynnar IK Brage och våra många utvecklingsbara spelare i föreningen, fortsätter Wallin.

 

Wallin understryker också att Bauducco är en tränare med lång erfarenhet av att utveckla spelare i olika åldrar och han har varit verksam i alltifrån barn- och ungdomslag upp till seniornivå. Förutom nämnda har Bauducco dessutom hunnit med att jobba som spelarutbildare i Dalarnas fotbollsförbund under några år vilket såklart är en merit i detta sammanhang.

 

Vi välkomnar Andreas Bauducco till akademin och vårt grönvita IK Brage med en önskan om en härlig tredje advent för er alla.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.