Nyheter Bilmetro och Volkswagen - stolt partner till IK Brage 2020-04-16 Bilmetro och Volkswagen - stolt partner till IK Brage
2020-04-16   Skrivet av:

Bilmetro och Volkswagen är stolt partner till IK Brage och nu lyfter vi det till nästa nivå!

Ett partnerskap sedan flera år som även inkluderat Dalecarlia Cup och som till säsongen 2020 innebär ett både utökat och fördjupat samarbete.

– Vi vill fortsätta stötta IK Brage i deras ambitioner för elit- och ungdomslag och då vi båda har en stark lokal förankring i Dalarna så är jag övertygad om att vi på samma gång stärker och bygger Volkswagens varumärke, säger Jan Högman, försäljningschef på Bilmetro i Borlänge.

 

– IK Brages samhällsnytta är väl värd att investera i och precis som fotboll så väcker bilar både känslor och engagemang. Bilmetro erbjuder mobilitet för alla med Volkswagens breda modellutbud med person- och transportbilar som motsvarar alla krav och önskemål, både vad gäller körglädje, nytta och högsta säkerhet. Med ett tuffare samhällsklimat i allmänhet och med Coronas påverkan på samhällsutvecklingen i synnerhet, så känns vårt stöd viktigare än någonsin. Fotboll är något som förenar människor och något man kan känna optimism och framtidstro till, avslutar Jan Högman.

 

Bilmetro har haft lösningar på människors behov av mobilitet sedan 1922. Besök Bilmetro här, din bästa bilaffär!

 

Bilmetro och Volkswagen tillsammans med IK Brage skapar mervärde genom partnerskap. Både nu och i framtiden!

 

Tillsammans är vi IK Brage!

 


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2022 IK Brage.