Nyheter 2013-05-31 Brageveckan är på g… Brageveckan är på g…
2013-05-31   Skrivet av:

Kommande vecka kommer det hända mycket runt IK Brage och fotboll! Vi kommer under veckan att ha tre aktiviteter som inte bör missas om man gillar fotboll!

 

Allt börjar den 5 juni då ”Veckans Match” kommer inrullandes till Borlänge. Kl.17.00-20.00 kommer ett stort aktivitetscentrum att byggas upp på Ica Maxi Borlänges parkering. Tv4, EA sports, Posten, Coca Cola är bl.a. på plats med tävlingar och utlottningar. Dessutom har du chans att träffa spelarna i IK Brage på den stora scenen eller varför inte utmana spelare i speed-shooting, FIFA-13 och många andra tävlingar? Dessutom kommer en plan att byggas upp för 4-side turnering med lokala lag.

Allt är gratis och det är bara att komma ner till Ica Maxi Borlänges parkering den 5 juni kl. 17.00-20.00!

Läs mer om veckans match på www.veckansmatch.se

SEF Veckans Match 1.2.pptx

 

Men aktiviteterna stannar inte där….

6 juni är det match, IK Brage-Gais i den 11:e omgången av Superettan. Matchstart kl.19.00. Även då kommer delar av ”Veckans match” – aktiviteterna att byggas upp vid arenan. Så vill du prova på speed-shooting eller andra spännande aktiviteter så kan du leta dig fram till Domnarvsvallen. Alla aktiviteter kommer att vara öppen kl.17.00-19.00.

Kl.19.00 startar matchen, matchvärd är Tunabyggen som bjuder sina hyresgäster på entré. Läs mer på tunabyggen.se

Välkommen!

ikb_filmslut_gais_korr

 

Inte nog med det…..

”Brageveckan” avslutas lördagen den 8 juni kl.11.00-13.00 med premiären av ”Fotbollens dag”. I samarbete med Ica Maxi Borlänge bjuder vi in alla barn & ungdomar i Borlänge till Domnarvsvallen för att spela fotboll med stjärnorna i Brage. Barn & ungdomar mellan 6 och 12 år är välkomna och allt är gratis. Oavsett om du spelar fotboll sedan tidigare eller ej så är det bara att komma till Vallen! Alla våra teknik- & spelstationer bemannas av spelare och ledare från Brages A-lag. Som avslutning blir det utdelning av diplom och fika.

Kom och spela med dina idoler!

fotbollensdag_248x178mm_korr

P.S. Sedan får vi inte glömma att kommunen har fullmäktige på tisdag och skall besluta om en ombyggnation. Det händer en hel del nästa vecka…..


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.