Nyheter Brcic slutar som tränare i IK Brage 2018-11-21 Brcic slutar som tränare i IK Brage
2018-11-21   Skrivet av:

Vi måste tyvärr meddela att Bernhard Brcic har valt att avsluta sitt uppdrag som assisterande tränare i Brage.

Bernhard, som klev in i ledarstaben inför 2018, har varit en viktig del av tränarteamet och vi hade såklart helst sett en fortsättning tillsammans. Klubben har dock full respekt och förståelse för Bernhards beslut, men han lämnar med flaggan i topp och är alltid välkommen tillbaka!

 

– Ett fantastiskt fotbollsår är snart till ända och det har varit en ynnest att få vara en del av denna fantastiska Bragefamilj. Engagemang, professionalitet och ödmjukhet är nyckelord som har gjort att vi har lyckats så väl som nykomling i Superettan.

 

Klebérs proffsiga och tydliga ledarroll gjorde att jag trodde på att något bra var på gång inför 2018 när jag klev in på kansliet, men att det skulle gå så bra var kanske inget jag såg då. Men med 2018 bakom mig så vet jag att 2019 kommer att bli ytterligare ett bra Brage-år.

 

Jag vill rikta ett stort tack till Klebér, William och övriga i ledarstaben för ett fantastiskt bra och givande samarbete. Finns mycket i det ni har gjort och sagt som jag kommer att ta med mig i livet.

 

Spelarnas inställning och proffsiga attityd har bidragit till att vi hamnade på 6:e plats i Superettan. Blod, svett, tårar och väldigt mycket skratt har varit en stor faktor till detta. För trots allt, i denna tuffa miljö som spelare på elitnivå så får man aldrig glömma bort att ha roligt.

 

Kansliet gör ett fantastiskt jobb, Anki, Magnus, Robin och Stefan, alla brinner verkligen för IK Brage och utan Er skulle inte detta år ha varit så framgångsrikt.

 

Efter 12 säsonger som spelare, -88 till -99 och som assisterande -18 är det dags att vara egoistisk och tänka på sig själv lite 😊

 

Tack ALLA för ett fantastisk och lärorikt 2018, tillsammans är vi IK Brage!

 

/Bernhard Brcic

 

 

Vi tackar Bernhard för den här gången, på återseende!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.