Nyheter Carlos Garcia: "Ingen överdriven respekt" 2016-05-15 Carlos Garcia: "Ingen överdriven respekt"
2016-05-15   Skrivet av:

Det finns en spelare i IK Brage som känner till måndagens motståndare IF Brommapojkarna, kanske bättre än någon. Det är nyförvärvet Carlos Garcia.

-Jag spelade där när jag var mellan åtta och fjorton år. Så jag känner en del killar från ungdomsåren. De har nu många duktiga spelare.

 

BP som i fjol trillade ur Superettan, förväntas göra en snabb återkomst till SE. Carlos Garcia tror dock stenhårt på sitt eget lag, och ser det inte som någon omöjlighet att skrälla mot serieledarna.

-Det finns verkligen ingen respekt när vi möter dem. Vi mötte dem på försäsongen, och gjorde då en OK match (1-1). Vi vet att alla kan slå alla. Vi går in med ödmjukhet, oavsett vilka vi möter.

 

Vad krävs för att ni ska få med er några poäng?

-Alla tar jobbet, och jobbar för varandra. Sedan gäller det att vi sätter dit chanserna, när vi får dem, och att alla hjälper alla, säger Garcia.

 

I de träningar laget haft under veckan, har man försökt få upp farten och aggressiviteten, efter den mindre bra insatsen mot Västerås SK.

 

Träningsveckan har innehållit en cupmatch, när man i onsdags besegrade Slätta SK med 4-0, i kvalfinalen till svenska cupen.

-Det kändes helt OK då. Jag fick hoppa in med fem minuter kvar, och gjorde ett mål, så det var kul att sätta dit en boll. Jag tycker att formen känns helt okay, avslutar Carlos Garcia.


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.