Nyheter Carlos Garcia klar för IK Brage 2015-12-23 Carlos Garcia klar för IK Brage
2015-12-23   Skrivet av:

Vi hälsar Carlos Garcia 22 år hjärtligt välkommen till Brage. Carlos kommer närmast från en höstsäsong i Huddinge, är fostrad i Brommapojkarna och Djurgården men lämnade Djurgården när han var 16 år för spel i Juventus och deras Primaveralag.

Efter ett par säsonger i Juventus blev han 2012 utlånad till Perugia. 2013 gick flytten till Parma med utlåningar till Brönshöj i Danmark 2013 och Jönköping Södra 2014. Under Parmas konkurs satt Carlos som andra spelare i karantän fram till i somras då han fick möjlighet att spela höstsäsongen med Huddinge.

 

Välkommen till IK Brage Carlos, Hur känns det?

– Känns jättebra att ha allt klart. IK Brage har gjort ett jättebra intryck och det är inspirerande och intressant att få komma till en klubb som IK Brage som har tydliga mål och vill uppåt i seriesystemet, säger Carlos.

 

Beskriv dig som spelare.

– Jag är en spelare som gillar att ha bollen och vara med i speluppbyggnaden. Jag är en mittback men har även spelat centralt på mittfältet. Så för mig handlar det om att bidra till laget på bästa sätt oavsett om det är som mittback eller mittfältare, säger Carlos.

 

Kontraktet med IK Brage är på 2 år.

– Ja jag flyttar nu till Borlänge och är med från start när träningarna kör igång 7 januari. Det blir en spännande tid och jag ska göra allt för att bidra med det jag kan på planen och hjälpa IK Brage, avslutar Carlos.

 

Tränare Bengt Ottosson: – Carlos Garcia är en väldigt proffsig och erfaren fotbollsspelare med fina fotbollsegenskaper trots sin ringa ålder. Han är en intelligent fotbollsspelare både defensivt och offensivt som kan användas centralt som mittback eller mittfältare. Carlos klokhet och fina teknik kommer väl till pass i såväl försvarsspel som i speluppbyggnad, avslutar Bengt.

 


Lämna kommentarer

Spelarfakta

Namn: Carlos Garcia Ambrosiani
Ålder: 22 år

Längd: 1.84 cm

Vikt: 73 kg

Moderklubb: Ängby IFsociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.