Nyheter Den nya sportgruppen på plats 2013-11-04 Den nya sportgruppen på plats
2013-11-04   Skrivet av:

Nu är det klart vilka som sitter i IK Brages nya sportgrupp. I gruppen kommer det att finnas personer med starkanknytning till Brage. Det är mycket Bragehjärta i form av, Johan Sundström, Ola Lundin, Niklas Sandberg och Henrik Hagberg som tillsammans med tränarna kommer arbeta med sporten de kommande åren.

 

– Johan Sundström kommer vara sammankallande i gruppen. Johan är f.d. styrelseledamot i föreningen som till vardags arbetar på Dalarnas Försäkringsbolag.

– Ola Lundin är även han f.d. styrelseledamot i Brage. Som profession är han konsult i rekryteringsbranschen där han även är delägare i Lundin&Boström.

– Niklas Sandberg, som lägger skorna på hyllan efter en framgångsrik karriär. Arbetar som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

– Henrik Hagberg, f.d. spelare i grönvit tröja som avslutade karriären en bit in på 2000-talet. Numera arbetar han som konsultchef på it-bolaget Sogeti.

 

Sportgruppen kommer ha det ekonomiska och administrativt ansvar för seniorfotbollen. Frågor som kommer vara på agendan är boendefrågor, arbetsfrågor, kontrakt, m.m. Gruppen har redan påbörjat sitt arbete inför 2014 och nu ser vi fram mot nya utmaningar!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.