Nyheter 2019-12-17 Garcia förlänger med Brage Garcia förlänger med Brage
2019-12-17   Skrivet av:

Carlos Garcia och IK Brage blir varandra trogna efter att vi förlängt kontraktet över säsongen 2021.

26-åringen, som kom till grönvitt inför säsongen 2016, har alltså skrivit ett nytt kontrakt som håller honom kvar i Borlänge minst två säsonger till.

– Det känns jättebra. Vi gjorde en bra säsong förra året, även ifall det slutade på ett tråkigt sätt i och med förlusten i kvalet. Men det känns roligt och inspirerande att få bygga vidare på det vi gjorde ifjol.

 

Carlos, som under 2019 även börjat studera på Högskolan Dalarna, trivs väldigt bra i både klubben och staden vilket det var en bidragande orsak till att han valde att förlänga.

– Det är hyfsat nära hem till Stockholm och det har alltid varit en bra sammansvetsad grupp i alla år jag varit här, så jag trivs väldigt bra.

 

Om det blir allsvenskt spel eller inte under 2020 spelar ingen roll kring förberedelserna inför säsongen anser mittbacken. Men han menar att det så klart skulle betyda väldigt mycket att få ta steget upp.

– Tanken är att göra en säsong som innebär allsvenskt spel säsongen 2021, oavsett vilken serie vi spelar i 2020. Men det skulle såklart betyda mycket, framförallt för Brage och folket i Borlänge om vi spelar i Allsvenskan.

– När jag träffade Ola och Magnus för första gången för fyra år sedan så pratade de om att föra klubben tillbaka till fotbollens finrum, och det hade varit fantastiskt ifall det blev verklighet 2020!

 

Vi är glada över att Carlos valt att stanna hos oss och fortsätta resan som vi en gång påbörjade tillsammans.

 

Tillsammans är vi IK Brage

 

Foto: Janne Nilson – Frilansfotograferna


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.