Nyheter 2021-10-14 Grönvita partners – Beans In Cup Grönvita partners – Beans In Cup
2021-10-14   Skrivet av:

Grönvita partners – Beans In Cup

En av våra viktiga samarbetspartners är Beans In Cup, ett företag med stark lokal närvaro. Kaffebönan, Dala Kaffeservice och Jede-In cup, som idag är en del av Beans In Cup, har alla varit företag med lokal förankring och stark lokal närvaro. Beans In Cup är idag en rikstäckande leverantör av kaffe, vatten, frukt och andra fikalösningar, med målet att behålla den lokala förankringen och det närheten till kunder och partners. Beans In Cup uppskattar därför och värdesätter ett nära samarbete med lokala föreningar och organisationer.

 

– Beans In Cup ser det som positivt att kunna synliggöra vårt varumärke på en bra och välkänd arena. Vi ser det som viktigt att gynna ungdomsverksamheten i Borlänge och att vara en del av Dalecarlia cup, och det fantastiska arbete som görs där har stort värde för ungdomsfotbollen, inte bara lokalt utan regionalt och nationellt, säger Daniel Karlhager, Platschef på Beans In Cup, om partnerskapet till IK Brage.

 

– Brage är en stabil sportförening med en fotbollshistorik som många har anknytning till i Borlänge med omnejd, säger han och fortsätter.

 

– Brage har en bra ungdomsverksamhet och viktiga mål, bland annat kring integrations- och jämställdhetsfrågorna. Klubben jobbar också långsiktigt med att få fram elitspelare genom ungdomsverksamhet, avslutar Karlhager.

 

Vi är oerhört glada över att Beans In Cup står bakom oss och vårt arbete framåt – Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.