Nyheter Hemmapremiär Brage mot Falkenberg 2021-04-17 Hemmapremiär Brage mot Falkenberg
2021-04-17   Skrivet av:

Hemmapremiär på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen!

Vädret säger 13 grader och strålande sol i Borlänge dagen till ära. Det är dags för hemmapremiär med avspark kl.15:00 och vi välkomnar Falkenbergs FF till vackra Dalarna!

 

”Jag är säker på att om vi spelar vårt spel och är lika påkopplade som i förra matchen, så kommer vi att göra en stark insats. Falkenberg är ett bra lag, men vi har koll på deras svagheter och vi vet vad vi ska utnyttja hos dem. Förhoppningsvis kan vi få med oss ett bra resultat från matchen.” Anton Lundin inför hemmapremiären. Läs hela intervjun här.

 

Matchens företag: Borlänge Energi

Borlänge Energi och Brage vill med samarbetet nå ut och sprida kunskap för ett mer hållbart samhälle. Via en hållbar arena skapar vi samarbeten med företag, föreningar och kommunen där fokus ligger på hur vi tillsammans skapar ett bättre samhälle och en långsiktig social, ekonomisk och ekologisk hållbarhet i många olika verksamheter. Tillsammans skapar vi ett forum för att arbeta och engagera enskilda medborgare och belysa arbetet med just hållbarhet. Läs mer om Hållbar Arena här.

 

Stötta oss på bästa sätt genom att köpa soffbiljetter till dagens hemmapremiär mot Falkenberg. Vi är redan uppe i 205 sålda, men vi siktar mot 300! Ta chansen att vara med i utlottningen om en plats på Vallen mot Helsingborgs IF eller Oscar Lundins signerade matchtröja!

Swisha 50kr per biljett till: 123 079 81 24

Märk betalningen: Brage-FFF

 

Vinst 1: Se fotboll live på Vallen – Plats för dig och en vän för att se IK Brages hemmamatch mot Helsingborgs IF, söndagen 9/5 kl.15:00, på Borlänge Energi Arena Domnarvsvallen. Du vinner även en övernattning för två på Elite Hotel Brage i Borlänge.

 

Vinst 2: #23 Oscar Lundins använda matchtröja, signeras och överlämnas till vinnaren efter säsongen.

 

Matchen ser du på Discovery +, vilka har ett supererbjudande nu inför säsongsstarten där du får ett Total årspaket för endast 199kr/månaden (ord. pris 299kr/månaden). Teckna ditt abonnemang här, så får även Brage pengar tillbaka.

 

Matchens Lirare

Från och med andra halvlek kan du, i samarbete med OBOS, rösta på matchens lirare och därmed vara med i utlottningen om en signerad boll.

Vem är din favorit? Rösta på matchens lirare här.

 

Tillsammans är vi IK Brage!


Lämna kommentarer

sociala ikb
  • Brage på Instagram
   Brage på Twitter
   Unibet Volkswagen Select SSAB
   www.ikbrage.se är IK Brages officiella hemsida. All kopiering är förbjuden enligt lag.
   Copyright © 2021 IK Brage.